Account Manager International

Account Manager International

Wil jij jezelf dagelijks ontwikkelen op het gebied van sales én marketing? Kan jij eigen verantwoordelijkheid en vrijheid omzetten in nieuwe kansen en mogelijkheden? Kun je goed omgaan met deadlines, ambitieuze sales targets en krijg jij er een kick van om andere bedrijven écht te helpen groeien? Lees dan snel verder, want wij zoeken een enthousiaste, internationaal georiënteerde account manager mét affiniteit op het gebied van online marketing.

Waarom zou jij bij Geomares willen werken?

Geomares is een internationaal media- en marketingbureau met voornamelijk klanten uit de (geo-)technische, hydrografische en maritieme sector. Klinkt saai? Het tegenovergestelde is waar. Deze klanten staan dagelijks voor diverse vraagstukken waar jij ze bij kan helpen! Hoe zet ik mijn product in de markt? Hoe bereik ik nieuwe klanten? Moet ik in print adverteren, online een banner plaatsen, een artikel schrijven of toch voor die online remarketing campagne kiezen? Met jouw expertise en vele beschikbare kanalen (nieuwsbrieven, websites, tijdschriften etc.) help je zowel bestaande als nieuwe internationale relaties en help je hen om écht te groeien.

De markt (print & digitale media) waarin je werkzaam bent veranderd razendsnel en dit vraagt om innovatie, lef en aanpassingsvermogen. Geomares geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van sales én marketing door middel van interne en externe trainingen en bijscholingen. Je hebt dagelijks contact met je relaties via telefoon, mail en reist zo nu en dan naar beurzen en bedrijven in binnen- en buitenland om je persoonlijke relaties met klanten nog beter op te bouwen.

Last, but not least kom je te werken in een jong, dynamisch en leergierig team waar naast de serieuze, ook zeer regelmatig ruimte is voor de komische noot. Je werkt nauw samen met je collega-account managers en wordt ook nog eens ondersteund door online marketeers en contentmanagers. Met zijn allen bedenken we geweldige campagnes voor onze klanten en helpen zowel hen als Geomares groeien.

Daarom zijn we op zoek naar jou, want jij:

  • Hebt HBO/MBO werk- en denkniveau, een opleiding in commerciële of marketing richting mét commerciële ervaring.
  • Werkt graag samen met de klant om tot de meest effectieve marketing- en communicatieoplossingen te komen.
  • Bent gedreven, energiek en vasthoudend en komt prima tot je recht in een klein, jong en enthousiast team.
  • Hebt de communicatieve vaardigheden om iedere dag te bouwen aan waardevolle en langdurige relaties met je klanten.
  • Bent niet bang om met strakke deadlines te werken en kan goed omgaan met de verantwoordelijk van ambitieuze sales targets.
  • Bent online minded en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen online media
  • Spreekt en schrijft vloeiend Engels

Overtuigd?

Bel gerust voor meer informatie of om je alvast voor te stellen: 0514-561854. Ook willen we graag een motivatiebrief, bij voorkeur in het Engels en cv van je ontvangen. Jouw motivatie en cv kun je richten aan Durk Haarsma ([email protected])

Wat bieden wij:

Geomares volgt de CAO Uitgeverijbedrijf en biedt een functie in een jong en dynamisch team met volop mogelijkheden tot ontwikkeling.